Okul Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmenimiz tarafından tüm sınıflarımızda rehberlik servisi tanıtımı etkinliğimiz yapıldı.

Okulumuzun Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmeni Sibel KALKAN tarafından öğrencilerimize rehberlik servisini tanıtmak amacıyla "Okyanusun en güzel balığı ve bilge ahtapotun hikayesi"  tanışma etkinliği yapıldı. Tüm sınıflarımızda yapılan bu etkinlikte öncelikle öğrencilerimizle benzer yönlerimiz ısınma oyunu oynandı, sonrasında rehber öğretmen kimdir,  rehberlik servisinin işlevi nelerdir konusunda metaforik hikaye ve sembolik nesnelerden yararlanılarak somutlaştırma yoluyla öğrencilerimiz bilgilendirildi. Hikaye bitiminde boyama çalışmasıyla öğrencilerimiz eğlenerek öğrendiklerini pekiştirdiler.  Her sınıf  kendi balığını yaparak okul panomuzu hazırladık.

03-10-202303-10-202303-10-2023

Yayın: 03.10.2023 - Güncelleme: 03.10.2023 22:36 - Görüntülenme: 87