DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ YAŞAM KÜLTÜRÜ MÜZESİ GEZİMİZ

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA YAŞAM KÜLTÜRÜ MÜZESİNE GEZİMİZ

BTSO Hasan Alkoçlar Anaokulu İyilik Melekleri Sabah Sınıfı Hilal ŞEN Öğretmenimiz rehberliğinde,   Bursa’ya ait değerlerin yaşatılması, tanıtılması ve gelecek kuşaklara aktarılması adına Şubat 2018 yılında Bursa’ya kazandırılan  Bursa Yaşam Kültürü  Müzesi ne geziye gidildi.Bursa’nın geleneksel yaşam kültüründe unutulmakta olan örf ve adetlerin drama atölyeleri ile  anlatıldığı  müzede  aynı zamanda geleneksel hayatta kullanılan objeler sergilenmiştir.Ögrencilerimizgeleneksel Bursa yaşam kültürünü anlatan müzede drama çalışmaları ile nostaljik bir gezinti deneyimi sağladılar . Hilal öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Yayın: 22.02.2024 - Güncelleme: 23.02.2024 14:13 - Görüntülenme: 83