Şbt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA YAŞAM KÜLTÜRÜ MÜZESİNE GEZİMİZ

Ock

Milli Eğitim Bakanlığının yayınladığı dönem sonu faaliyet  haftası uygulamaları kapsamında okulumuz 4-A ve 5-B sınıfları öğrecilerimiz  BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi'ni gezdiler beden eğitim öğretmenleri eşliğinde okul spor salonunda sportif egzesizler yaptılar. Bu etkinlikte bize destek olan okul müdürü Osman BÜYÜKKAL, müdür yardımcısı Sadık DEĞİRMENCİ ve beden eğitimi öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında aralık ayında ailelerle etkileşimli kitap okuma çalışmaları yapılmış ailelerde projeye dahil edilerek çocukların kitap okumaya olan ilgisi desteklenmiştir

Ock

Destek Eğitim Öğretmenimiz Aysun KÖSELER öğrencimiz Yiğit ile; Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan''Erken Çocukluk Eğitiminde 365 Gün Öykü" çalışması kapsamında hazırlanan Kostüm Dolabı öykü kitabında yaptıkları çalışmaları sergilediler.

Ock

İhmal ve İstismardan Korunma rehberlik etkinliğimiz tüm sınıflarımızda gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Sibel KALKAN'ın ortağı olduğu 'Doğanın Kaşifleri' eTwinning projemiz başlıyor.

Kas

Okulumuz öğretmenleri eTwinning Ulusal Kalite Etiketlerini aldılar.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında okul idaremiz tarafından hazırlanan programda önce pasta ikramı yapıldı sonrasında öğretmenlere hediyeleri takdim edildi. Okul idaremize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda  Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü nedeniyle anma programı düzenlendi. Saat: 09’u 05 geçe siren sesiyle birlikte saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okulumuz öğrencileriyle birlikte büyük bir coşku ile okundu. Günün anlam ve önemine uygun şiir ve şarkılarla programımız tamamlandı.

Kas

5/B İyilik Melekleri Sabah Sınıfı Hilal ŞEN Öğretmenleri eşliğinde Atatürk Evini gezdiler.Atatürk'ün Bursa ziyaretinde ziyaret ettiği ve konakladığı evi görme, Atatürk'ün kullandığı eşyaları tanıma ve görme fırsatı buldular.Çocukların en çok  evin mimarisi ve Atatürk'ün köpeği Foks'un doldurulmuş hali dikkatlerini çekti.

Kas

Okulumuzun 5- E subesi, İyilik Melekleri sınıfında Değerli Müdürümüz Adil Esas ve kıymetli velilerimizin katılımıyla,  Cumhuriyetimizin 100.yilina özel pasta kesildi, çocuklar Bayrak şiirini okuyarak annelerine sürpriz yaptı.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin 100. yıl dönümüne ulaşmanın gururunu ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Bu özel günü  okulumuzda düzenlenen programla büyük bir  çoşku ile kutladık.  Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve şükranla anıyoruz. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

5- E sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Asuman AĞIR ve öğrenci velilerimizin rehberliğinde turşu kurma etkinliği yaptılar. Çeşitli kış sebzelerini tanıdıkları etkinlikte günlük yaşam becerilerini de geliştirdiler.